Home TV Yemek Tarifleri
 
yeniHaftanın Tarifi
Izgara Karpuz Salatası
yeniHaftanın Tarifi
Tütsülenmiş Şeftali
Claire Robinson
Biyografi
 
Çilekli Limonata
Malzemeler:
  • 75 gram kıyılmış çilek 
  • 75 gram agave şurubu veya bal 
  • 2 yemek kaşığı nane  
  • 1 su bardağı limon suyu 
  • 2 bardak maden suyu 
  • Buz
Yapılışı:
Uzun bir bardakta veya karıştırıcıda çilekleri, şurubu ve nane yapraklarını karıştırın. Kepçeyle ezin. Limon suyu ve maden suyu ekleyip buzlu bardaklara boşaltın. Hemen servis edin.
 
Tüm Tarifler
* Kremalı Brokoli Çorbası
* Baharatlı Barbekü Tavuk
* Baharatlı Tatlı Patates Cipsi
* Ayranlı Çiftlik Sosuyla Göbek Salata
* Beyaz Çikolatalı Mus
* Kremalı Ispanak
* Akdeniz Kuskusu
* Patates ve Karnabahar Graten
* Peynirli “penne” Makarna
* Bergamotlu Kurabiye
* Baharatlı Fırın Nohut
* Fıstıklı Turta
* Ayranlı Fındıklı Tavuk
* Salata Mezesi
* Kremalı Brokoli
* Fırında Tavuk
* Karides Salatası
* Marul Salatası
* Ateşte Pişmiş Kırmızı Lahana
* Zencefilli Pilav
* Fırında Et Soslu Hindi Göğsü
* Cin Fizz
* Greyfurt ve Limonatalı Kokteyl
* Kuşkonmazlı Yumurta
* Kızarmış Domatesler
* Peynirli Fileto
* Minik Lezzetli Havuçlar
* Hindi Köftesi
* Kızarmış Tatlı Patates
* Çikolata Topları
* Kuzu Burger
* Pastırmalı ve Peynirli Yeşil Fasülye
* Çikolata kaplı çilek
* Basit Ananas Şerbeti
* Izgara Karpuz Salatası
* Tütsülenmiş Şeftali
* Likörlü Dondurma
* Çilekli Limonata
* Salatalıklı Karpuz Margaritası
* Domatesli Ekmek Çorbası
* Çikolatalı Lokma Tatlısı
* Piyaz
* Portakal ve Rokforlu Marul Salatası
* Çikolatalı Sufle
* Sosis ve Patates Püresi
* Barbekü Soslu Hindi Burger